Povestea care îți va da fiori! O femeie și-a revenit în mod miraculos, după 30 de ani de comă. Cum a fost posibil așa ceva

Povestea care îți va da fiori! O femeie și-a revenit în mod miraculos, după 30 de ani de comă. Cum a fost posibil așa ceva © pixabay.ro

O femeie din Emiratele Arabe a uimit pe toată lumea! În urmă cu 30 de ani, aceasta a fost victima unui accident cumplit, care a băgat-o în comă. Acum, după atâta timp, miracolul s-a produs!

Un bărbat din Emiratele Arabe a trăit cea mai mare bucurie din viața lui. Acesta își aduce aminte cu lacrimi în ochi de momentul în care mama lui a fost victima unui accident cumplit, care a băgat-o în comă! Timp de 27 de ani, femeia nu a putut să se miște și a mers din spital în spital, în dorința că medicii vor putea să facă o adevărată minune pentru ea. În tot acest timp, fiul ei nu și-a pierdut niciodată speranța și mereu s-a gândit că mama lui își va reveni, într-o bună zi. 

Tânărul îşi aminteşte totul ca şi când s-ar fi întâmplat ieri: “Aveam patru ani atunci când s-a întâmplat accidentul. Trăiam în Al Ain. În acea zi nu erau autobuze disponibile la şcoală ca să mă aducă acasă. Mama mea stătea cu mine pe bancheta din spate. Când a văzut accidentul care vine, ea m-a îmbrățișat pentru a mă proteja de lovitură" a povestit fiul femeii care și-a revenit miraculos din comă. Autoturismul în care se aflau aceștia a fost pur și simplu spulberat, iar pentru a-și proteja copilul, femeia l-a luat în brațe pentru a atenua impactul. 

“Motivul pentru care am împărtăşit povestea ei, pvoestea noastră este pentru a le spune oamenilor să nu îşi piardă speranţa în cei dragi. Nu îi consideraţi morţi atunci când sunt într-o astfel de stare. În toţi aceşti ani, doctorii mi-au spus că este un caz lipsit de speranţă şi că nu era nicio şansă ca ea să se trezească. De fiecare dată când îmi peirdeam speranţa mergeam la ea şi îi vorbeam. Astfel îmi îmbunătăţeam starea” a mai declarat fiul femeii. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro