Femeie ținută captivă în bucătărie, de propria pisică. N-a putut să plece timp de două zile

Femeie ținută captivă în bucătărie, de propria pisică. N-a putut să plece timp de două zile © Profimedia

O femeie a fost ținută captivă de propria pisică, timp de două zile. Felina o ataca de fiecare dată când încerca să iasă din bucătărie.

O femeie din Rusia a fost ținută ostatică de pisica ei, în propria bucătărie, după ce animalul și-a ieșit din minți și a început să o atace de fiecare dată când încerca să plece.

Deși sună cu adevărat nebunesc, este o poveste cât se poate de reală. Informația a apărut inițial pe site-ul oficial al Serviciului de Salvare de Animale din orașul rus Arkhangelsk. Chiar angajații seviciului au salvat-o pe biata femeie din locuința ei!

Cum a fost salvată femeia ținută captivă de pisică

Duminică, pe 19 ianuarie, un vecin a observat că femeia striga după ajutor de la geamul apartamentului ei situat la etajul al treilea al unui bloc de locuințe. Atunci, femeia a explicat că pisica ei a început să se comporte anormal în urmă cu trei zile și că o atacă de fiecare dată când încearcă să plece din bucătărie, scrie Oddity Central.

Sătulă să aștepte ca animalul să se calmeze de la sine, femeia a cerut în sfârșit ajutor.

Trecătorul a anunțat serviciul de salvare de animale, iar o echipă a ajuns la fața locului la scurt timp după. A fost nevoie să intre în apartament pe geam, pentru că ușa era încuiată. Odată ajunși în casă, au prins pisica agresivă într-o pătură și au reușit să o elibereze pe stăpâna ei.

Pisica a fost pusă într-o cușcă și înapoiată femeii, cu sfatul de a merge la un veterinar pentru explicații despre comportamentul bizar.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro