O femeie s-a făcut de râs pe internet, după ce și-a etalat inelul de logodnă! Detaliul rușinos pe care l-au observat oamenii

+2 click pentru
galerie

O femeie s-a făcut de râs pe internet, după ce și-a etalat inelul de logodnă! Detaliul rușinos pe care l-au observat oamenii © pixabay.ro

O femeie din Statele Unite a stârnit hohote de râs printre internauți, după ce a postat o fotografie pe Facebook, în care își etalează, mândră, inelul de logodnă. Detaliul rușinos care a ieșit în evidență nu a putut fi ignorat de oameni și imaginile cu mâna femeii au ajuns de-a dreptul virale pe internet!

O femeie din Statele Unite a fost cerută de soție și a vrut să le arate tuturor inelul de logodnă pe care l-a primit, de la iubitul său. Cu toate acestea, unghiile neîngrijite ale femeii nu au putut trece neobservate, astfel că internauții au fost de-a dreptul oripilați de ce au văzut! Unghiile acesteia erau extrem de lungi și murdare, astfel că oamenilor nu le-a trebuit foarte mult timp pentru a o critica, scrie Daily Mail.

“Nu sunt o persoană care să rămână fără cuvinte, însă această poză m-a lăsat cu gura căscată. Una dintre unghii sta să pice. Nici nu pot să observ inelul, este îngrozitor ce se întâmplă cu manichiura / O astfel de manichiura trebuie întreţinută la două săptămâni. Cred că la ea au trecut luni. Altfel nu îmi explic”, au comentat 2 internaute. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro