Coșmarul unei femei! A fost violată de un tânăr care o implora să îl ierte: „Nu mă pot abține”

Coșmarul unei femei! A fost violată de un tânăr care o implora să îl ierte: „Nu mă pot abține” © arhivă

Un tânăr a fost arestat după ce a comis două violuri, dar declarațiile tânărului au șocat un tribunal întreg. Bărbatul își implora victimele să-l ierte că nu se poate abține, potrivit dailymail.co.uk.

Richard Thomas, în vârstă de 22 de ani, s-a întâlnit cu o domnişoară pe care o cunoscuse chiar în ziua respectivă, pe Facebook. După cum a declarat victima, nimic din comportamentul lui Thomas nu îi dădeau de gol intenţiile pe care le avea tânărul, acelea de a o viola și de a o batjocori într-un mod halucinant. 

Odată cu lăsarea serii, fata i-a cerut acestuia s-o ducă acasă. Tânărul a fost de acord, dar au mers printr-un parc, situat în apropiere. Odată ce au ajuns într-o zonă mai retrasă, tânărul a început să plângă, iar când fata a vrut să afle care este motivul, tânărul a pus-o la pământ, a lovit-o şi i-a rupt hainele, violând-o într-un mod salbatic.

Incredibil este faptul că, în timp ce o viola, Thomas îşi cerea iertare şi plângea în hohote. Acesta spunea: "Te implor, iartă-mă, dar nu mă pot abţine, trebuie să te am, te rog, iartă-mă". Acesta a fost al doilea caz de viol de care este acuzat băiatul, dar în urma căruia nu a fost prins.

Thomas a recunoscut cele două agresiuni sexuale și a pledat vinovat pentru viol. Curtea l-a condamnat la nouă ani de închisoare şi la şase ani de interzicerea unor drepturi, precum şi muncă în folosul comunităţii pe perioada eliberării condiţionate.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest