Coșmarul unei femei! A fost violată de un tânăr care o implora să îl ierte: „Nu mă pot abține”

Coșmarul unei femei! A fost violată de un tânăr care o implora să îl ierte: „Nu mă pot abține” © arhivă

Un tânăr a fost arestat după ce a comis două violuri, dar declarațiile tânărului au șocat un tribunal întreg. Bărbatul își implora victimele să-l ierte că nu se poate abține, potrivit dailymail.co.uk.

Richard Thomas, în vârstă de 22 de ani, s-a întâlnit cu o domnişoară pe care o cunoscuse chiar în ziua respectivă, pe Facebook. După cum a declarat victima, nimic din comportamentul lui Thomas nu îi dădeau de gol intenţiile pe care le avea tânărul, acelea de a o viola și de a o batjocori într-un mod halucinant. 

Odată cu lăsarea serii, fata i-a cerut acestuia s-o ducă acasă. Tânărul a fost de acord, dar au mers printr-un parc, situat în apropiere. Odată ce au ajuns într-o zonă mai retrasă, tânărul a început să plângă, iar când fata a vrut să afle care este motivul, tânărul a pus-o la pământ, a lovit-o şi i-a rupt hainele, violând-o într-un mod salbatic.

Incredibil este faptul că, în timp ce o viola, Thomas îşi cerea iertare şi plângea în hohote. Acesta spunea: "Te implor, iartă-mă, dar nu mă pot abţine, trebuie să te am, te rog, iartă-mă". Acesta a fost al doilea caz de viol de care este acuzat băiatul, dar în urma căruia nu a fost prins.

Thomas a recunoscut cele două agresiuni sexuale și a pledat vinovat pentru viol. Curtea l-a condamnat la nouă ani de închisoare şi la şase ani de interzicerea unor drepturi, precum şi muncă în folosul comunităţii pe perioada eliberării condiţionate.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro