Fetiță de numai 3 ani, considerată eroină! Și-a ținut fratele de 2 luni în viață, după ce tatăl lor le-a ucis mama și apoi s-a sinucis

Fetiță de numai 3 ani, considerată eroină! Și-a ținut fratele de 2 luni în viață, după ce tatăl lor le-a ucis mama și apoi s-a sinucis © pixabay.ro

O fetită de numai 3 ani este considerată a fi o adevărată eroină! După ce părinții ei s-au certat teribil și tatăl său a ucis-o pe mama ei, după care s-a sinucis, micuța l-a ținut în viață pe fratele ei de numai 2 luni, până la sosirea autorităților. 

Un bărbat din Los Angeles și-a ucis soția, împușcând-o, în urma unor certuri conjugale, după care s-a sinucis. Cei doi aveau 2 copii, o fetiță de 3 ani și un băiat de numai 2 luni. Micuța de 3 ani și-a ținut fratele în viață până la sosirea autorităților, care i-au găsit pe amândoi deshidratați, neîngrijiți și înfometați, relatează presa internațională. 

Cel care a alertat autoritățile este chiar bunicul copiilor, care s-a îngrijorat extrem de mult atunci când a văzut că nimeni mai mai răspunde la telefon. Cei doi copii au fost duși de urgență la spital, acolo unde au primit îngrijiri medicale.

„Acest îngeraş a fost capabil să aibă grijă şi să-l ţină în viaţă pe fratele ei. Bebeluşul este un miracol, iar fetiţa o eroină, o eroină absolută“, a declarat un poliţist pentru Fox 5.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro