Fetiță de 10 ani, fără simptome ale coronavirusului, testată pozitiv cu COVID-19! Micuța a făcut convulsie febrilă

Fetiță de 10 ani, fără simptome ale coronavirusului, testată pozitiv cu COVID-19! Micuța a făcut convulsie febrilă © pixabay

Caz șocant în Marea Britanie! O fetiță în vârstă de 10 ani, care nu prezenta simptome ale coronavirusului, a fost testată pozitiv cu COVID-19! Micuța a făcut convulsie febrilă!

De necrezut în ce situație se află întreaga omenire în momentul de față! Coronavirus a reușit să distrugă viețile a mii de oameni, cazul persoanelor infectate crescând de la o zi la alta din ce în ce mai mult.

Problema cea mai mare cu care se confruntă medicii în momentul de față este legată de cazurile copiilor, care ajung în stare gravă la spital, cu toate că nu prezintă simptome ale coronavirusului.

A făcut febră 41,6 

Este cazul unei fetițe de zece ani din Plymouth, Marea Britanie. Părinții s-au speriat când au observat că temperatura micuței a început să crească, ajungând la 41,6. Copila a intrat în convulsie febrilă, iar părinții au dus-o de urgență la spital. Cu toate că nu prezenta simptome specifice ale coronavirusului, în urma testelor, rezultatul a fost pozitiv.

La început, familia, dar și cadrele medicale erau de părere că micuța suferă de amigdalită, însă lucrurile s-au adeverit a fi mult mai grave decât credeau ceilalți. Potrivit presei internaționale, fetița a fost trimisă acasă, în grija părinților ei. 

În ultima perioadă, tot mai multe persoane ajung pe mâinile medicilor cu cazuri ”nemaiîntâlnite” de COVID-19, deoarece nu prezintă nici tuse sau respirație îngreunată. Specialiștii nu-și pot explica astfel de cazuri. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro