O fetiță de trei ani a reușit să scape singură din mâinile atacatorului. "Ne-a spus cum a fost luată, își cerea scuze"

O fetiță de trei ani a reușit să scape singură din mâinile atacatorului. "Ne-a spus cum a fost luată, își cerea scuze" © captura video

O fetiță de doar trei ani a trecut printr-o situație în fața căreia și un adult ar fi avut dificultăți în a se descurca. Minora a fost răpită de un bărbat care a lovit-o și care a încercat să o răpească. Incidentul s-a petrecut în Irlanda de Nord.

Fetița a avut prezență de spirit și a țipat, s-a zbătut și a încercat să se elibereze din mâinile atacatorului, astfel că acesta a eliberat-o și a reunțat la planul său malefic. Modul fetiței de a acționa i-a fost arătat la grădiniță, fiind instruită să se ferească de străini. În ultimele șase luni, fetița a fost învățată de educatoare cum să se descurce în astfel de situație și cum să reacționeze atunci când întâlnește persoane străine. 

A reușit să scape singură

"Culmea este că fetița a fost răpită chiar sub ochii părinților săi. Aceasta ieșise la plimbare cu ei și, într-un moment de neatenție al părinților, a fost luată pe sus de către bărbat, care s-a făcut nevăzut în scurt timp. Ne-a spus cum a fost luată de ”omul care nu trebuie” și am vorbit cu două persoane care au observat că era târâtă, dar au presupus că este cu tatăl ei și că plângea că nu a primit jucăria dorită. Se tot scuza spunându-ne că îi pare rău că a fost nepoliticoasă cu bărbatul și că l-a lovit. Eu i-am spus că a făcut ce trebuie și că nu trebuie să se îndoiască de asta", a declarat mama fetiței, potrivit Daily Mail. 

Părinții au reacționat imediat și au cerut ajutorul trecătorilor pentru a o găsi. Unul dintre aceștia l-a văzut pe bărbat în timp ce fugea cu fetița. Aceasta a fost găsită ulterior într-o parcare, speriată și dezorientată. Bărbatul încă nu a fost prins de autorități.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro