O fetiţă de 6 ani a trimis o scrisoare tatălui ei mort, în cer. După câteva zile, poştaşul a sunat la uşă! Ce a urmat, de-a dreptul incredibil

O fetiţă de 6 ani a trimis o scrisoare tatălui ei mort, în cer. După câteva zile, poştaşul a sunat la uşă! Ce a urmat, de-a dreptul incredibil © Foto simbol Pixabay

Caz incredibil! O fetiţă de 6 ani i-a trimis o scrisoare tatălui său mort. Destinaţia? În cer! Copila a dorit să-i transmită părintelui câteva gânduri, în ziua în care bărbatul ar fi împlinit 47 de ani. După câteva zile, micuţa şi mama ei s-au trezit cu poştaşul la uşă!

În ziua în care tatăl ei ar fi împlinit 47 de ani, Hollie Morgan s-a dus la mamă şi i-a spus că vrea să trimită o scrisoare. Zis şi făcut! Copila de 6 ani i-a scris câteva rânduri tatălui ei care a murit în urmă cu un an. Femeia a lăsat-o pe Hollie să trimită scrisoarea "pentru tati din cer". Au dus-o împreună la poştă, iar acolo, scrisoarea "s-a ales" cu o ştampilă specială.  

”Am auzit cazuri în care oamenii au făcut lucruri similare și am lăsat-o să o trimită. Voia să îi ureze tatălui ei o zi de naștere fericită, acolo în cer, pentru că ar fi împlinit 47 de ani în octombrie. Ea a scris-o și chiar a notat pe plic ”pentru tati din cer”, înainte de a duce scrisoarea la poștă. Poștașul i-a spus atunci că îi pune o ștampilă specială pe plic și a adăugat adresa noastră pe spate”, a povestit mama lui Hollie Morgan, potrivit Daily Mirror.

După câteva zile, la uşa familiei a sunat poştaşul. Era, de fapt, confirmarea de la posta britanică! Hollie Morgan a fost anunţată că scrisoarea ei a ajuns cu bine, la tatăl ei din cer. ”A fost extrem de fericită, cu siguranță vom mai trimite scrisori în cer”, a mai precizat femeia. 

Hollie Morgan a înţeles încă de la început ce s-a întâmplat cu tatăl ei, în ciuda vârstei fragede. Fetiţa de 6 ani vorbeşte deseori despre lucrurile pe care le-a împreună cu tatăl ei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro