Fetița de 11 ani violată de bunic a născut prin cezariană. Localnicii sunt, în continuare, revoltați

Fetița de 11 ani violată de bunic a născut prin cezariană. Localnicii sunt, în continuare, revoltați © Foto simbol Pixabay

La 11 ani, majoritatea copiilor se bucură de copilărie prin joacă. Nu este și cazul fetiței de 11 ani care a fost violată de bunic în urmă cu câteva luni. Aceasta a născut prin cezariană, iar cazul ei a stârnit revoltă în rândul localnicilor. 

A devenit mamă la 11 ani, după ce a fost violată de bunic

După ce a fost agresată sexual de bunic, copila din Argentina ar fi trebuit să facă întrerupere de sarcină, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Pentru că ea se afla sub tutela bunicii, femeia căsătorită cu violatorul, procedurile au întârziat.

Apoi, când a fost obținută aprobarea pentru efectuarea întreruperii de sarcină, familia fetiței s-a lovit de refuzul unor medici de a face intervenția, potrivit aztecaamerica.com.

Într-un final, o echipă de medici a acceptat să facă întreruperea de sarcină, dar minora se afla în de-a 23-a săptămână de sarcină, iar specialiștii au fost nevoiți să-i facă o operație de cezariană. Fătul s-a născut viu în această săptămână, dar are minime șanse de supraviețuire. 

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro