Filmare cutremurătoare cu fotbalistul turc și fiul pe care l-a ucis fără milă. Ce s-a întâmplat cu doar câteva ore înainte de crimă / VIDEO

Filmare cutremurătoare cu fotbalistul turc și fiul pe care l-a ucis fără milă. Ce s-a întâmplat cu doar câteva ore înainte de crimă © Youtube / Captură Video

Imagini tulburătoare au fost făcute publice, cu Cevher Toktaș, fotbalistul turc care și-a ucis fiul, și cu micuțul. Filmarea a fost realizată, potrivit presei din Turcia, cu doar câteva ore înainte ca oribila crimă să fie comisă.

O crimă îngrozitoare a șocat lumea întreagă. Cevher Toktaș, fotbalist din Superligă, și-a ucis propriul fiu, pe motiv că nu l-a iubit niciodată. Micuțul era și suspect de coronavirus, din cauza simptomelor de care dispunea.

Cu câteva ore înainte de a comite atrocitatea, Toktaș s-a fillmat în timp ce se afla la plimbare cu fiul lui.

Toktaș: „Niciodată nu l-am iubit”

Fotbalistul și-a recunoscut fapta abia la zece zile de la moartea fiului său. În fața polițiștilor, Toktaș a mărturisit că nu și-a iubit niciodată fiul și a invocat acest lucru drept „scuză” pentru fapta sa, pe care nu o leagă de nicio problemă psihică.

„Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acest, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică”, a spus bărbatul.

Toktaș a explicat că l-a omorât pe micuț cu o pernă, pe care i-a ținut-o pe față timp de 15 minute, până nu a mai mișcat.

„Fiul meu a rezistat un timp. Dar când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic”, a mai precizat fotbalistul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro