Fotbalistă celebră, înjunghiată mortal. Motivul incredibil pentru care a fost atacată

Fotbalistă celebră, înjunghiată mortal. Motivul incredibil pentru care a fost atacată © Facebook

O celebră fotbalistă, un adevărat star în ascensiune, a fost ucisă cu bestialitate, la doar 20 de ani, din cauza unui motiv absolut banal. Tarania Clarke a fost considerată una dintre cele mai bune tinere fotbaliste ale lumii.

Tarania, în vârstă de doar 20 de ani, a fost ucisă, după ce a fost bătută cu cruzime, apoi înjunghiată. Atacatorul a vrut să îi fure telefonul mobil, din primele informații, însă anchetatorii nu au aflat cauzele exacte ale producerii acestui incident. Aceleași surse spun că jaful ar fi fost pus la cale de două femei, care au vrut să îi fure telefonul mobil, însă nu se știe exact de ce s-a ajuns la crimă, scrie goal.com. 

Jaf pus la cale de două femei

Tânăra avea doar 20 de ani, însă a evoulat la naționala de senioare din Jamaica în acest an, având chiar trei goluri înscrise, fiind considerată una dintre cele mai bune fotbaliste tinere din lume. Ea ar fi trebuit să participe la campionatul Statelor Unite, însă destinul a avut alte planuri. Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate cauzele producerii acestei nenorociri. 

O altă tragedie s-a petrecut în lumea fotbalului, în urmă cu câteva zile. Ezequiel Esperon, în vârstă de doar 23 de ani, a murit, în urma unui accident de-a dreptul stupid. Tânărul fotbalist se afla la o petrecere și, la un moment dat, s-a aplecat peste balustradă și aceasta s-a desprins. Tânărul a căzut în gol de la etajul șase și, din păcate, impactul a fost fatal. Incidentul nefericit s-a petrecut în cartierul Villa Davoto din Buenos Aires. 


facebook whatsapp twitter pinterest