FOTO / A mers la ecografie, dar a avut parte de șocul vieții! O viitoare mămică și-a văzut tatăl mort, sărutându-i copilul din pântece: „Se vede în poză”

+4 click pentru
galerie

FOTO / A mers la ecografie, dar a avut parte de șocul vieții! O viitoare mămică și-a văzut tatăl mort, sărutându-i copilul din pântece: „Se vede în poză” © captură Youtube

O femeie din California a avut parte de șocul vieții sale! Aceasta a mers la medicul ginecolog pentru a-și vedea pe ecografie copilul din pântece, însă a rămas fără grai atunci când a descoperit că pe monitor a apărut, în pântecele sale, tatăl său mort care îi sărută copilul pe frunte!

Ceea ce părea a fi o zi obișnuită pentru o viitoare mămică s-a transformat într-o adevărată poveste de spus nepoților. Aceasta a mers la ecografie pentru a-și vedea copilul din pântece, dar ceea ce urma să descopere întrece orice imaginație. 

Potrivit presei internaționale, femeia din California a trecut printr-un episod șocant. În urmă cu ceva timp, aceasta și-a pierdut tatăl și a fost devastată de durere. Nici nu se gândea că peste câțiva ani avea să-l revadă pe acesta, chiar pe ecografia copilului său. 

Femeia a mers la ecografie, dar în momentul în care s-a uitat pe monitor a văzut cum tatăl său mort îi sărută pe frunte copilul. Deși în primă fază s-a speriat, femeia a considerat acest lucru un semn divin și s-a bucurat că „un înger” îi protejează copilul din pântece. 

„După 30 de secunde de la momentul postării fotografiei, cineva mi-a comentat că pare că un înger îmi sărută copilul. Are nas, obraji, bărbie dublă și tatăl meu purta o pălărie, la fel cum se vede în poză”, a povestit femeia, în presa internațională. 

Povestea ei a făcut înconjurul internetului și, într-adevăr, în fotografia de la ecografie se poate vedea clar cum copilul este sărutat pe frunte de o persoană. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro