Atenție!
Conținut pentru adulți!

FOTO / Doi tineri moldoveni au ucis un bărbat, apoi și-au făcut selfie cu cadavrul. Imaginile șocante au ajuns online

+3 click pentru
galerie

Doi tineri și-au făcut selfie cu cadavrul © publika.md

Dacă crima în sine nu-ți dă fiori, atunci halucinantul gest care a urmat-o sigur o va face. Doi tineri din Republica Moldova au ucis cu bestialitate un bărbat, în propria casă. Cuprinși de mândrie faptei lor, și-au făcut apoi și selfie cu cadavrul, plini de sânge și rânjind.

Un bărbat de 38 de ani din raionul Hâncești a fost bătut de patru indivizi, trei dintre care erau adolescenți. Omul a murit în chinuri groaznice, iar cadavrul a fost găsit chiar de către concubina sa, scrie publika.md.

Și mai șocant este faptul că doi dintre adolescenți au pus mâna pe telefon și s-au pozat cu trupul neînsuflețit, aflat pe un pat într-o baltă de sânge. Imaginile horror au fost descoperite de polițiști în telefonul unuia dintre suspecți.

Suspecții au fost identificați și reținuți. Doi dintre ei au vârsta de 17, respectiv 15 ani, în timp ce un al treilea are 45 de ani.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro