FOTO / Doliu în televiziune! Prezentator şi actor celebru, mort la 48 de ani

Warut Woratham, înainte de problemele de sănătate © Facebook

După două zile petrecute cu îngrijiri speciale, Warut "O" Woratham, actorul şi prezentatorul TV, a decedat în această noapte, la Nakornping Hospital. Warut Woratham a murit la vârsta de 48 de ani, cu puţin timp după ce îşi exprimase dorinţa de a se reîntoarce în industria care l-a consacrat. 

Actorul a devenit cunoscut tuturor prin rolul lui Kobori, un soldat japonez. De asemenea, a fost prezentator pentru “Ono Show”, alături de Maethanee Buranasiri. Filmul “Khu Kam” i-a adus premiul Phra Surasawadi Award, cunoscut şi sub numele de Golden Doll Award. Warut Woratham a lăsat în urmă doi copii, din două casătorii. Prezentatorul deţinea un restaurant şi o cafenea în Hang Dong. 

Potrivit khaosodenglish.com, funerariile vor începe în această seară, la Wat Phra Singh în Chiang Mai. Spitalul în care a decedat actorul nu a făcut nicio declaraţie până în acest moment. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro