FOTO / Femeia care s-a fotografiat în rochie de mireasă alături de soţul ei mort. Este înfricoşător!

+3 click pentru
galerie

Brandy Cameron © Facebook

Brandy Butzbach îşi va aminte mereu ziua de Halloween ca fiind coşmarul vieţii ei.

Povesteşte pentru People că a petrecut dimineața vorbind și petrecând timp cu soțul ei, Ben Butzbach, dar a devenit îngrijorată când nu a auzit nimic de la el câteva ore bune după ce a plecat la serviciu. A fost un comportament neobișnuit pentru Ben, despre care Brandy spune că folosea telefonul mobil "tot timpul".

Deci, ea a decis să meargă acasă să-l verifice, lăsând locul de muncă dintr-un call center local. Spune că atunci când a intrat în cartierul ei Murfreesboro, avea senzația că ceva nu este în regulă. "Din anumite motive, m-am copleșit de emoție. Am început să plâng. Cumva, subconștient știam că ceva rău s-a întâmplat ", spune ea. Brandy spune că a intrat în casă și în dormitor l-a găsit pe Ben fără suflare.

La câteva săptămâni după moartea lui Ben, Brandy spune că dorește să-l onoreze pe soțul ei într-un mod special. Ca o fostă fotografă, Brandy a decis să pozeze în rochia ei de nuntă pentru o serie de fotografii care conțineau imagini cu Ben și cu tricourile lui de hochei iubite.

"Un bun prieten m-a convins. Aş fi regretat daca nu aş fi făcut-o", a declarat Brandy.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro