FOTO / Fetiță de 4 ani, bătută crunt de tatăl alcoolic și arsă cu țigara pe spate. Explicația este halucinantă

+2 click pentru
galerie

Fetita a fost desfigurata

O biată fetiță, în vârstă de doar patru ani, abia își mai poate ține ochii deschiși din cauza vânătăilor, după ce a fost bătută cu bestialitate de propriul tată.

Povestea micuței pare o versiune macabră a celei cu celebra Cenușăreasa, mai ales din cauza faptului că după ce a mutitat-o, tatăl alcoolic a sechestrat-o în baie, obligând-o să spele rufe.

Fetița din China a fost găsită în beznă totală, în baie, în timp ce îi curăța de zor hainele tatălui. Imaginile șocante au fost surprinse de o rudă și se pot observa rănile adânci de pe mâini, dar și urmele de țigară de pe spate. 

O sursă apropiată familiei a declarat pentru Metro.co.uk că tatăl fetei o închide mereu în baie și o lasă ore întregi singură, venind la câteva ore pentru a-i da de mâncare. Potrivit aceleiași surse, tatăl este alcoolic, iar autoritățile au efectuat mai multe verificări în locuința din Guyang, China. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro