FOTO / Justin Bieber şi Hailey Baldwin şi-au făcut tatuaje pe ascuns! Cine i-a dat de gol

+3 click pentru
galerie

Justin Bieber si Hailey Baldwin © Instagram

Justin Bieber şi-a făcut un nou tatuaj în zona gâtului şi absolut nimeni nu a sesizat. Artistul nu a făcut pasul singur, Hailey Baldwin, soţia lui, l-a urmat în acest sens.

Justin Bieber şi Hailey Baldwin şi-au făcut un nou tatuaj în urmă cu câteva luni bune. Cei doi nu au postat absolut nimic şi au vrut ca totul să rămână în intimitatea lor.

Justin Bieber a ales ca fiind cea mai potrivită, zona feţei. Tatuajul este foarte finuţ şi subţire, dar totuşi, fiind la vedere, sare în ochi.

În schimb, tatuajul soţiei lui este situat chiar lângă sprânceană, aşa că, doar dacă te uiţi atent îl poţi observa.

Cel mai bun artist de tatuaj Bang Bang, alias Keith McCurdy, le-a făcut tatuajele lui Justin Bieber şi soţiei sale, Hailey Baldwin și a dezvăluit detaliile pentru Page Six. "Fiecare dintre ei are un tatuaj", a spus el. "Tatuajul lui Justin este pe față și nu am văzut nicio fotografie cu el - așa că face o treabă bună, se asunde bine", a adăgat.

"Este foarte subțire și delicat. Și nu este, de asemenea, un tatuaj tradițional al cuplurilor. Nu vreau să dezvălui ce este până când el nu va spune ", a spus Bang Bang. El a recunoscut că tatuajul lui Justin Bieber se afla lângă sprâncene și include "cuvinte mici".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro