FOTO / Mesajul emoționant al unui bărbat a adus lacrimi în ochii medicilor. Ce a lipit acesta de fereastra spitalului

+2 click pentru
galerie

FOTO / Mesajul emoționant al unui bărbat a adus lacrimi în ochii medicilor. Ce a lipit acesta de fereastra spitalului © Facebook

Cadrele medicale de la un spital au avut ochii în lacrimi la vederea unui mesaj emoționant. Iată ce a lipit un bărbat de fereastra unității medicale.

Într-o zi obișnuită, în curtea unui spital din străinătate a venit un bărbat pentru a le mulțumi doctorilor pentru ajutorul lor, acordat soției sale. Acesta a ales însă un mod inedit, cu care a reușit să-i impresioneze pe toți: asistente medicale, medici și întreg personalul spitalului.

Bărbatul a lipit un afiș pe fereastra din spate a serviciului de urgență pe care scria „Mulțumesc tuturor în pentru că i-ați salvat viața soției mele. Vă iubesc pe toți”.

În timp ce susținea panoul cu o mână, pe cealaltă și-a plasat-o asupra inimii, lucru ce i-a făcut pe toți să lăcrimeze.

Cadrele medicale nu l-au indentificat pe bărbat și au declarat că nu îl cunosc nici pe el, nici pe soția sa, însă au fost foarte impresionați de gest.

„Nu știm cine este bărbatul, nu știm cine este soția sa. S-a întâmplat ca asistentele să fie acolo și i-au făcut poză. Ceea ce este frumos este tot ce știm", a mărturisit Senior Public Relations Manager de la centrul medical, eu.dailyrecord.com.

Pe lângă simpatia cadrelor medicale, bărbatul a atras aprecierea multor persoane, deoarece în scurt fotografia a ajuns virală pe rețelele de socializare, după ce a fost postată de o asistentă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro