FOTO / Michelle Obama îşi face griji pentru viitorul fetelor ei! "Nu vreau asta pentru ele"

+3 click pentru
galerie

Michelle Obama © hepta

Michelle Obama dorește să vadă progrese pentru femei și fete din întreaga lume și Mișcarea #MeToo ajută acest obiectiv.

În timp ce anunţa nou-lansata Global Girls Alliance, o iniţiativa care lucrează cu lideri de baza pentru a îmbunătăţi educaţia pentru femei si fete - la NBC News Today, fosta prima doamnă a fost intrebată despre gândurile ei asupra mişcării care a cuprins Hollywood-ul si societatea în general în ultimul timp.

"Sunt surprinsă de cât de mult s-a schimbat. Lumea este, din păcate, un loc periculos pentru femei și fete și vedem asta din nou și din nou și cred că femeile tinere s-au săturat de acest lucru, s-au săturat să fie subevaluate, s-au săturat să nu fie luate în seamă", a declarat fosta prima doamnă.

Următoarea generație le include şi pe cele două fiice ale lui Obama, Malia Obama, 20 de ani și Sasha Obama, 17 ani. "Noi, ca mame, trebuie să ne gândim la calea pe care vrem să o pregătim pentru fetele noastre", a spus ea. "Dacă nu începem să dăm tonul acum, vor merge într-o lume în care încă se confruntă cu aceste probleme la locul de muncă și la domiciliu și în școli și nu vreau asta pentru fetele tale", a adăugat Michelle Obama. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro