FOTO / Dramatic! O studentă a sărit goală de la geam: "Aveţi grijă la băuturile din club!"

+4 click pentru
galerie

Alix Taylor © Facebook

O studentă s-a ales cu răni grave după ce a sărit de le geamul apartamentul său. Tânăra a ajuns din club dezorientată, după ce un individ i-a pus droguri în băutură. Alix Taylor petrecea cu colegii la Balul Bobocilor, într-un cunoscut club din Glasgow.

Alix Taylor a fost văzută goală după o oră de la venirea acasă pe pervazul ferestrei, ţipând. Doi trecători au crezut că Alix a fost victima unui atac sexual şi încerca să scape. "Sora mea a plecat din club ametiţă, plângea, alături de un băiat care îi cumpărase o băutură şi o ameninţa.", a declarat sora lui Alix Taylor, potrivit thescottishsun.co.uk. 

Trecătorii au alertat autorităţile, dar până la sosirea acestora, Alix a sărit, fracturându-şi craniul. "Credem că Alix halucina, probabil îşi imagina că apartamentul este plin de gândaci. Ea nu-şi aminteşte nimic din momentul în care a plecat din club.", a mai adăugat Ellie, sora tinerei. 

Alix Taylor şi Ellie Taylor au făcut publică postarea pe o reţea de socializare, pentru a avertiza tinerele cu privire la băuturile pe care le primesc în club de la bărbaţi necunoscuţi. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro