FOTO / Un preot a găsit imediat soluția pentru a-i binecuvânta pe credincioși! S-a folosit de un pistol cu apă! Imaginile fac senzație pe internet

FOTO / Un preot a găsit imediat soluția pentru a-i binecuvânta pe credincioși! S-a folosit de un pistol de cu apă de jucărie! Imaginile fac senzație pe internet © youtube.com

Un preot din Canada a reușit să devină viral pe internet după ce a fost surprins cum încerca să binecuvânteze niște credincioși într-un stil propriu, dar care a strânit amuzamentul tuturor! 

Părintele Tim Pelc, de la Parohia Sf. Ambrozie din Detroit a reușit să stârnească amuzamentul tuturor după ce s-a gândit să folosească o altă metodă pentru a-i binecuvânta pe credincioși. 

Îmbrăcat corespunzător, cu mască la gură, dar și cu vizieră, preotul din Canada s-a folosit de un pistol de jucărie pe care l-a umplut cu apă. În acest mod el a stropit enoriașii ce se aflau în mașini, iar felul în care a făcut-o a devenit viral. 

Nu este totuși singurul preot care a apelat la o altă variantă pentru a putea să-i sfințească pe credincioși. Un alt preot a fost filmat în timp ce uda oamenii din Biserică cu furtul, astfel încât să se asigure că apa binecuvântată va ajunge la toată lumea ce a venit să asiste la slujbă.

Imaginile au fost surprinse într-o biserică din Rusina și au fost publicate pe Facebook de către Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvând al Arhipiscopiei Tomisului. 

"Când se udă grădina ... Domnului!", a scris el pe pagina sa de Facebook, amuzat de felul în care preotul rus a ales o altă metodă pentru a-și sfinți enoriași prezenți la biserică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro