FOTO / Un reporter cunoscut a murit subit în somn! Apropiaţii sunt în stare de şoc

+3 click pentru
galerie

Elizabeth Ruby © Facebook

Elizabeth Ora Ruby, reporter de cinci ani la New York Post, a murit subit în somn la doar 29 de ani. Familia şi colegii sunt în stare de şoc.

Elizabeth Ora Ruby era recunoscută de către colegi şi şefi ca fiind cea mai politicoasă şi blândă persoană. Lucra de cinci ani în redacţie, avansând mereu datorită inteligenţei şi seriozitaţii de care a dat dovadă, conform New York Post.

"Ea era neînfricată - în prima zi de lucru a venit la mine și mi-a spus: Bună, eu sunt Elizabeth şi voi fi la birou, își amintește programatorul Richard "Rico" Rossiello. "Am devenit prieteni instant. Dar ea vorbea cu  absolut toată lumea - și îi plăcea absolut pe toată lumea."

"I-a plăcut să scrie. I-a plăcut să editeze ", își amintește Rossiello. 

"Elizabeth făcea parte din țesătura redacției. Era luminoasă și amuzantă, cu o atitudine ciudată pe care colegii ei o iubeau. Avea un simț de umor dezarmant, de auto-ironie și chef de vorbă. Ne va fi dor de ea", a declarat Redactorul-Şef de la New York Post.

Despre familia ei nu sunt informaţii suplimentare legate de reacţia lor în faţa tragediei. Părinții ei sunt David Ruby și Sarah Gavan, și are şi o soră mai mică, Caroline.

Cauza morţii nu este momentan cunoscută.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

T.V

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro