Și-au ucis copiii de teamă că vor rămâne fără ei. Cazul cutremurător al doi frați vitregi căsătoriți

Și-au ucis copiii de teamă că vor rămâne fără ei. Cazul cutremurător al doi frați vitregi căsătoriți © Poliția Sheffield

Doi frați vitregi care erau și căsătoriți au fost condamnați la închisoare, după ce și-au ucis doi dintre copii, de teamă că ar putea pierde custodia acestora. Părinții criminali urmează să petreacă 35 de ani după gratii.

Sarah Barrass (35 de ani) și Brandon Machin (39 de ani) au ajuns în fața judecătorilor, care i-au descris ca fiind „malefici”. Părinții fără suflet au plănuit să își omoare toți cei șase copii, dar au reușit să îi ucidă numai pe doi dintre ei, cei mai mari copii. Tristan avea 13 ani, iar Blake 14, potrivit Metro.

Părinții-frați, condamnați pentru uciderea copiilor

Crima odioasă a avut loc pe 24 mai 2019, în casa cuplului, din Sheffield, Marea Britanie. Barass l-a strâns de gât pe Tristan, folosindu-se de cordonul de la un halat. În acest timp, Machin l-a ștrangulat pe Blake cu mâinile goale. Ca să se asigure că fiii lor chiar au murit, le-au înfășurat pungi în jurul capului, pentru a-i sufoca.

Odată ajunși în tribunal, cei doi au recunoscut cele două crime, că au conspirat să își ucidă toți copiii și că au încercat să îi omoare pe patru dintre ei.

„Ai crezut că iubirea ta pentru ei și groaza de a fi separată de ei îți dă dreptul să le iei viețile lor, dar și pe a ta”, i-a spus judecâtorul mamei.

În urma anchetei, s-a descoperit că cei doi se temeau că Protecția Copilului îi va lua pe cei șase, așa că au recurs la acest gest cumplit printr-o logică des întâlnită: „Eu ți-am dat viață, eu ți-o iau”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro