Gestul emoționant al unui doctor pentru pacientul său infectat cu COVID-19! A dorit să îi îndeplinească ultima dorință, dar a fost surprins de o veste neașteptată

Gestul emoționant al unui doctor pentru pacientul său infectat cu COVID-19! A dorit să îi îndeplinească ultima dorință, dar a fost surprins de o veste neașteptată © Twitter

Pandemia declarată în întreaga lume îi face pe bolnavii de coronavirus să se gândească la ultimele lor dorințe, și nu la planurile lor de viitor. Altul a fost însă, deznodământul pentru un pacient de COVID-19 din China, țară grav afectată de virus.

Doctorul Liu Kai și pacinetul pe care îl trata, în vârstă de 87 de ani, au fost fotografiați în timp ce priveau împreună un apus de soare. Cei doi se îndreptau spre un tomograf, însă au decis să se oprească pentru a privi peisajul.

Pacientul a venit cu inițiativa, fiind una dintre ultimele sale dorințe, ferm convins că nu se va mai vindeca de teribila boală. El nu mai văzuse un apus de soare de aproape o lună, timp petrecut în spital, pentru tratament, din cauza coronavirusului.

O veste neașteptată i-a bucurat pe toți

Din fericire, deși nimeni nu mai spera la o minune, pacientul de 87 de ani a ieșit negativ la ultimul test pentru COVID-19. Astfel el a fost declarat vindecat.

Liu Kai este doctor la Spitalul Zhongshan, dar a fost trimis să ajute la tratarea bolnavilor din Hubei. În prezent, el este medic la Spitalul Renmin al Universității Wuhan.

Gestul său emoționant a devenit viral iar aprecierile nu au contenit să apară.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro