Gestul unei tinere de 22 de ani, după ce a violat un copil de 14 ani

Gestul unei tinere de 22 de ani, după ce a violat un copil de 14 ani © Arhiva

Caz şocant în Miami, unde o tânără de 22 de ani a violat în repetate rânduri un minor în vârstă de 14 ani.

O tânără de 22 din Miami a şocat pe toată lumea. Gesturile tinerei sunt de-a dreptul scandaloase.

Irabelis Carrazana şi-a pus planul în aplicare în urmă cu un an. De atunci a început coşmarul pentru un copil în vârstă de doar 14 ani.

Tânăra a început să îl abuzeze pe minor în urmă cu an, fără să se gândească vreo clipă că faptele sale vor fi aspru pedepsite. De asemenea, nici conştiinţa nu a oprit-o din a îi distruge viaţa copilului.

Ba mai mult, pe lângă faptul că îl viola, tânără din Miami înregistra momentele petrecute alături de minor.

În momentul în care minorul s-a opus, Irabelis s-a folosit de filmuleţe realizate pentru a-l şantaja. De altffel, tânăra nu s-a oprit aici şi pentru a nu face publice imaginile realizate, aceasta îl punea pe minor să vândă droguri în locul ei.

Astfel, ea era scutită de orice pedeapsă, în cazul în care minorul era prins, dar banii din vanzările substanţelor interzise ajungeau în buzunarul ei.

Faptele femeii au ieşit la iveală, într-un sfârşit, iar tânăra de 22 de ani, din Miami, a ajuns pe mâna oamenilor legii.

Minorul în vârstă de 14 ani a fost cel care a mers la poliţie şi a povestit toată drama prin care trece de mai bine de un an de zile.

Oamenii legii au rămas şocaţi, dar au preluat cazul imediat, iar acum Irabelis a fost arestată.

În faţa oamenilor legii, tânăra agresoare şi-a recunoscut faptele. Ba mai mult, femeia le-a arătat anchetatorilor înregistrările abuzurilor pe care le avea pe telefon.

Acestea au ajuns în vizorul anchetatorilor, iar după verificări aceştia au concluzionat că toate acuzaţiile minorului se confirmă.

Acum, Irabelis urmează să se prezinte în faţa judecătorilor, iar dacă se va găsi vinovată va trebui să plătească pentru fapta sa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro