Scene de groază pe stradă! Un bărbat înarmat a furat o ambulanţă şi a intrat în trecători

Scene de groază pe stradă! Un bărbat înarmat a furat o ambulanţă şi a intrat în trecători © Sursă Arhivă

Momente de panică în Oslo, după ce un bărbat înarmat a furat o ambulanţă şi a lovit mai mulţi trecători. Printre persoanele rănite se află şi doi bebeluşi.

Incidentul teribil a avut loc într-un cartier rezidenţial din nordul capitalei norvegiene. Bărbatul s-a urcat la volanul autovehiculului pe care tocmai îl furase şi a intrat inconştient în mai mulţi oameni care se aflau pe stradă. Printre răniţi se numără un cuplu de vârstinici şi o femeie ce conducea un cărucior cu doi bebeluşi, gemeni. Aceştia au fost transportaţi imediat la spital.

Doctorii de la Spitalul Universitar din Oslo au declarat că micuţii de doar 7 luni au scăpat uşor, unul dintre ei suferind doar câteva răni minore.

Scena de groază a durat până ce poliţiştii au reuşit să împuşte pneurile ambulanţei, bărbatul oprindu-se într-un final în grilajul situat la intrarea unui bloc.

 În acest caz Poliţia caută un şi alt suspect, o femeie, potrivit următoarelor indicii: „pielea de culoare deschisă, părul şaten, uşor ondulat, purtând o haină neagră, posibil sub influenţa unor substanţe”.

Atacatorul a fost arestat, iar tânăra este în continuare căutată de Poliţie. Conform poliţiştilor, aceştia nu se află la primele antecedente.


facebook whatsapp twitter pinterest