Hilar! A comandat un tort cu "Moana", dar a primit unul cu "marijuana"

Hilar! A comandat un tort cu "Moana", dar a primit unul cu "marijuana" © Facebook

Ce faci atunci când comanzi un torn aniversar, cu tematică din desene animate, dar constaţi că tortul care îţi ajunge acasă...are desenat pe el o ...marijuana? Nici eu nu m-am întrebat niciodată, dar astfel de situaţii se întâmplă!

Un cofetar din Statele Unite ale Americii a fost solicitat pentru a realiza un tort aniversar cu un personaj celebru de Disney, "Moana", doar că acesta...a înţeles "marijuana". Aşa că s-a apucat de treabă. Kensli Davis, care a sărbătorit, a avut un şoc când şi-a văzut tortul, potrivit CNN. Cu toatea acestea a ţinut să împărtăşească întâmplarea şi cu prietenii din mediul virtual

Mama mea mi-a comandat un tort, spunându-le cât de mult îmi place de Moana (pentru că așa este). Nu mai e nevoie să spun că oamenii au înțeles marijuana. Oricum, chiar și așa, tortul de înghețată a fost bun”, a scris fata pe rețeaua de socializare.

Întâmplarea a fost gustată din plin de mama sărbătoritei, luându-i prin surprindere pe toţi cei prezenţi de faţă: ”Râdea isteric. Toată familia a fost de părere că a fost cel mai amuzant lucru de până acum și că, fără îndoială, va fi aniversarea care nu va fi uitată niciodată!”, a completati Davis.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest