I-a apărut un coș lângă cot, după care a ajuns în comă timp de trei săptămâni! Diagnosticul șocant al medicilor

Beverley Gardner aproape a murit, din cauza unui coș. © Captură Video

O femeie în vârstă de 51 de ani aproape a murit, după ce un semn apărut lângă cot s-a dovedit a fi ceva extraordinar de grav.

Mamă a trei copii, Beverley Gardner a fost în comă timp de trei săptămâni, din cauza unui coșuleț de pe braț care s-a transformat în septicemie, informează Mirror.

Infecția s-a propagat rapid prin tot corpul, cauzânt pneumonie și un atac cerebral, printre alte simptome groaznice. Medicii au avertizat-o pe Berverley că s-ar putea să nu mai trăiască, în urma nefericitei întâmplări.

Femeia a observat pata pentru prima oară în septembrie 2017, însă nu a crezut că înseamnă ceva. Beverley, originară din Newcastle-Upon-Tyne, Marea Britanie, a ajuns în pragul morții, doar câteva zile mai târziu.

„Doctorii le-au spus fiicelor mele trei ori că nu voi supraviețui. Nu pot să-mi închipui cât de terifiant a fost pentru ele, dar, cumva, sunt încă aici,” a declarat Beverley Gardner, pentru publicația citată.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro