Îl mai știi pe Gabriel, băiatul din Botoșani care cântărea 100 de kg, la numai 7 ani? A slăbit, dar acum s-a îngrășat la loc!

+3 click pentru
galerie

Îl mai știi pe Gabriel, băiatul din Botoșani care cântărea 100 de kg, la numai 7 ani? A slăbit, dar acum s-a îngrășat la loc! © Arhivă

În anul 2008, era considerat cel mai gras copil din România. Ulterior, Gabriel, un băiat din Botoșani, a reușit să dea jos multe kilograme, dar minunea nu prea a ținut. Pe timpul Sărbătorilor, cam ca tot românul, botoșăneanul s-a rotunjit din nou, iar imaginile sunt dovada acestui fapt!

Gabriel M. suferea de un caz incredibil de obezitate infantilă. La numai 7 ani, copilul, din satul Tudora, Botoșani, a mâncat de unul singur 5 kilograme de jumări la o singură masă! Acest lucru l-a băgat direct în spital, iar medicii au fost uluiți de cazul lui Gabriel, scrie stirilekanald.ro.

Cum arată acum Gabriel

La numai 7 ani, Gabriel cântărea deja 100 de kilograme, având o greutate care îi punea viața în pericol. După ce jumările l-au adus direct pe patul de spital, băiatul a fost internat într-un cămin-spital, acolo unde a început un regim strict. Cu ajutorul doctorilor, puștiul a început să dea jos din kilograme și a avus la o greutate destul de normală pentru cineva de vârsta lui.

Anul trecut, Gabriel a împlinit 18 ani. Își căuta iubită pe rețelele de socializare, probabil mândru de faptul că arată acum altfel. Însă, iată că Sărbătorile nu i-au fost prietene, iar tânărul a mai pus pe el câteva kilograme. În anul 2020, a pășit ceva mai rotunjor ca înainte și fără mustața pe care și-o lăsase în ultima perioadă.

Ca să vezi cum arată Gabriel acum, trebuie doar să arunci o privire în galerie!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro