Imagini incredibile! Un porc cu două capete s-a născut în gospodăria unei familii, iar localnicii l-au privit ca un semn în pandemia de coronavirus

+2 click pentru
galerie

Imagini incredibile! Un porc cu două capete s-a născut în gospodăria unei familii, iar localnicii l-au privit ca un semn în pandemia de coronavirus © arhiva

Imagini incredibile fac înconjurul lumii în această perioadă. Locuitorii unei gospodării din Filipine au avut un șoc atunci când au descoperit că scroafa a dat viață unui animal cu totul diferit, un porc cu două capete și un ochi comun, potrivit DailyStar.

A fost un șoc pentru o familie din Filipine în momentul în care au mers în gospădărie au au observat că scroafa a născut un porc cu totul diferit față de ceea ce au văzut până în acel moment. Animalul avea două capete, dar și un ochi comun, iar imediat întreaga comunitate au privit acest lucru ca fiind un semn de ”bun-augur” în pandemia de coronavirus. 

Animalul a trăit timp de o săptămână, chiar dacă a primit îngrijiri speciale din partea stăpânilor.

„Tatăl meu credea că porcul va aduce noroc în casa noastră în timpul acestei pandemii, așa că a fost entuziasmat să-l aducă în casă. Am făcut tot ce am putut pentru a-l ține sănătos, dar starea lui s-a înrăutățit și a murit în câteva zile”, povestea fiica bărbatului care a descoperit animalul, potrivit DailyStar.

Specialiștii au analizat nașterea acestui animal cu condiție diferită și totodată rară, și se pare că s-a ajuns să fie așa  din cauza poluării în zona aceea.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro