Imagini sfâșietoare! O fetiță se joacă lângă sicriul tatălui, un pompier mort în incendiile devastatoare din Australia. FOTO

+3 click pentru
galerie

Imagini sfâșietoare! O fetiță se joacă lângă sicriul tatălui, un pompier mort în incendiile devastatoare din Australia. FOTO © captura video

Imaginile cu o fetiță de un an care se joacă lângă sicriul tatălui, un pompier care a murit ca un erou după ce s-a luptat cu flăcările care au devastat Australia în ultimele zile, au făcut înconjurul lunii.

Fetița și-a pierdut tatăl în preajma Crăciunului, pompierul Andrew O'Dwyer fiind cel din sutele care au luptat împotriva incendiilor de vegetație din Australia. Micuța, prea mică pentru a înțelege ce se întâmplă în viața ei, a zâmbit pe parcursul ceremoniei și a fost singura picătură de fericire dintr-o mare de tristețe și amărăciune. Fetița va crește fără a cunoaște căldura și dragostea tatălui, iar pe timpul înmormântării chiar a purtat casca tatălui său, pe care a primit-o drept moștenire înainte de ceremonie, din partea colegilor pompierului decedat. 

Familia e distrusă de durere

Tatăl fetiței, Andrew O'Dwyer, în vârstă de 36 de ani, a murit în preajma Crăciunului, în timpul unei intervenții, după ce autospeciala în care se afla s-a răsturnat. 

"Charlotte ar trebui să știe că tatăl ei a fost un om special și modest, care ne-a părăsit doar pentru că este un erou. Nu sunt cuvinte care pot exprima durerea și respectul pentru pierderea lui Andrew în acel tragic accident", a mărturisit un comisar.

Familia pompierului este devastată, iar tatăl pompierului abia și-a găsit puterea de spune câteva cuvinte despre copilul lui, mort la datorie. "Deși inima mea e frântă, m-ai făcut foarte mândru", a spus tatăl pompierului, potrivit nzherald.co.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro