Imagini sfâşietoare! O mamă şi-a reîntâlnit fetiţa moartă cu ajutorul realităţii virtuale / VIDEO

Imagini sfâşietoare! O mamă şi-a reîntâlnit fetiţa moartă cu ajutorul realităţii virtuale / VIDEO © captură video

O femeie şi-a revăzut fiica moartă! În urmă cu patru ani, din cauza unei boli, fetiţa s-a stins din viaţă. Mama ei, sfâşiată de durere, a făcut tot ce a putut pentru a-şi mai vedea fiica o dată. Astfel, a ajuns să apeleze la realitatea virtuală, iar rezultatul este de-a dreptul emoţionant!

Reîntâlnire cu ajutorul tehnologiei

Reîntâlnire emoţionantă dintre o mamă şi fiica ei, moartă în urmă cu patru ani, a avut loc cu ajutorul realităţii virtuale. Totul s-a întâmplat sub privirile a milioane de oameni, într-un show de televiziune coreean, conform Daily Mail.

Prin această metodă, femeia a putut să-şi atingă fiica şi să-i vorbească. Aştepta momentul de patru ani! De asemenea, fetiţa şi-a asigurat mama că nu mai are dureri şi că e bine acolo, în Ceruri. 

Prima reacţie a mamei

Compania care s-a ocupat de reîntâlnire i-a reconstruit corpul, faţa şi vocea fetiţei. Evenimentul emoţionant a început într-o grădină. Jang Ji-sung şi-a văzut fiica zâmbind şi primele ei vorbe au fost „Draga mea, mi-a fost dor de tine”.

Fetiţa, îmbrăcată cu o rochiţă mov, şi-a întrebat mama unde a fost şi dacă i-a lipsit. De departe, clipa cea mai importantă a fost când, Jang, la insistenţele fetiţei, a atins-o. Copila i-a oferit mamei şi o flore. 

La finalul reîntâlnirii, mama şi-a luat rămas bun de la ea şi Nayeon s-a pus la culcare.  Momentul a fost privit din public şi de tatăl şi fraţii fetiţei. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro