Imaginile durerii. Însetat și speriat, un urs koala bea apă de ploaie de pe șosea, în Australia / VIDEO

Imaginile durerii. Însetat și speriat, un urs koala bea apă de ploaie de pe șosea, în Australia / VIDEO © Captură Video

Imagini dureroase au fost surprinse recent, chiar din inima incendiilor de vegetație care continuă să distrugă totul din calea lor, în Australia. Un urs koala, însetat și fugind din calea flăcărilor, a fost filmat în timp ce bea apă de ploaie direct de pe șosea. A fost pentru prima oară în ultimele câteva luni când au căzut picături de ploaie din abundență în regiune.

Întâmplarea s-a petrecut în statul australian New South Wales, iar totul a fost filmat de o trecătoare. Pe nume Pamela Schramm, femeia își ducea copiii acasă, scrie Daily Mail.

Filmare sfâșietoare, cu un ursuleț koala

În timp ce conducea, femeia a observat un urs koala, chiar în mijlocul șoselei. Crezând inițial că era rănit, s-a dat jos din mașină și s-a dus să verifice dacă este bine.

„Am crezut că e rănit și era așa de tăcut. Dar, odată ce m-am apropiat, mi-am dat seama că este bine”, a povestit femeia.

Animalul era nevătămat, însă era extrem de însetat, motiv pentru care efectiv a început să lingă șoseaua, care tocmai fusese udată cu apă de ploaie. Degeaba a încercat Pamela să îl mute din mijlocul șoselei. Ursulețul era atât de însetat, încât nu a putut fi mișcat.

Ulterior, femeia a chemat un îngrijitor, însă nu a fost nevoie de o intervenție. Ursul koala și-a potolit setea, apoi s-a urcat într-un copac și și-a văzut de treabă.

După ce a plecat, Pamela a scris un avertisment pentru oamenii care trec prin zonă: „Vă rog, fiți atenți la drumuri. Sunt animale sălbatice care ies să bea apă. E sfâșietor să le vezi așa stresate.”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro