În ce mod diabolic şi-a ucis o femeie iubitul în pat. "Nu mă puteam opri"

În ce mod diabolic şi-a ucis o femeie iubitul în pat. "Nu mă puteam opri" © Pixabay

Un bărbat a fost omorât într-un mod de-a dreptul îngrozitor de către iubita sa. În vreme ce se aflau în pat femeia l-a atacat atât de feroce, încât acesta a rămas fără suflare în doar câteva clipe.

Cazul care a zguduit o ţară întreagă a avut loc în Marea Britanie. Claire McMahon, o femeie de 37 de ani, şi-a omorât concubinul cu doi ani mai tânăr, cu o bestialitate greu de imaginat.

Bărbatul nu a avut nicio şansă în faţa atacurilor, cele mai multe dintre ele fiind făcute în zona gâtului.

Bărbatului de 35 de ani i-au fost aplicate 35 de lovituri la nivelul gâtului până ce i-a fost tăiată traheea. Femeia a fost atât de înnebunită de furie, încât unul dintre cuţitele cu care l-a omorât s-a rupt.

Femeia i-a aplicat o tăietură ce măsoară 12 de cm în spate, atac ce i-a distrus o arteră. O tăietură la fel de adâncă a fost făcută în zona gâtului până ce i-a rupt complet traheea.

După ce a realizat fapta îngrozitoare pe care a comis-o, femeia l-a sunat disperată pe şeful său şi şi-a recunoscut crima. "Nu mă puteam opri. L-am înjunghiat peste tot", i-a spus femeia şefului său care o condusese acasă cu maşina înainte de a se întâmpla tragedia, potrivit observator.tv.

Bărbatul a venit imediat la locul crimei pentru a o linişti şi pentru a o convinge să sune la urgenţe. Acesta a fost şocat de imaginea iubitului lui Claire, care se afla într-o baltă imensă de sânge, având un cuţit de dimensiuni uriaşe lângă el. 

"L-am înjunghiat, am nevoie de poliție, am nevoie de tot, m-a atacat și el", asta le-a spus criminala celor de la urgenţe.

Femeia avea o răutate ieşită din comun

Nu e prima dată când ucigaşa şi-a manifestat cruzimea. Ea era cunoscută pentru actele sale de răutate, însă cu toate acestea iubitul său nu s-a despărţit de ea.

În urma crimei sale, Claire McMahon a fost condamnată astăzi la minim 18 ani de închisoare. Femeia şi-a omorât concubinul pe data de 23 mai.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro