În fiecare seară, simţea cum cineva o dezveleşte. S-a uitat pe cameră şi i-a îngheţat sângele în vene. VIDEO

În fiecare seară, simţea cum cineva o dezveleşte. S-a uitat pe cameră şi i-a îngheţat sângele în vene. VIDEO © captură video

În fiecare noapte, timp de un an, o tânără a simţit cum cineva o dezveleşte, deşi nu mai era nimeni în casă. La un moment dat, şi-a luat inima în dinţi şi a montat o cameră. Când a privit imaginile, a rămas mască. A pus totul pe internet, iar părerile sunt împărţite. 

Iris Alamo, o femeie originară din Chicago, susţine că în fiecare seară, o "vizitează" o fantomă. Nu a crezut întotdeauna în fenomene paranormale, dar totul s-a schimbat când a început să vadă tot felul de lucruri ciudate, în propria casă. Şi mai mult, după ce a reuşit să filmeze!

Noapte de noapte, Iris Alamo avea impresia că cineva o dezveleşte. A montat o cameră de supraveghere în dormitor, iar de la bănuială până la dovadă n-a fost decât un pas. 

„Mi-a luat aproape un an, însă am reușit să surprind ceea ce bănuiam. Din această cauză, probabil, nu pot dormi noaptea”, a scris Iris Alamo, când a postat imaginile.

Cu toate acestea, mulţi spun că filmarea este falsă. Tu ce crezi?

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro