În Italia, sicriele morților sunt transportate cu camioanele armatei către cimitire. Imagini șocante / VIDEO

În Italia, sicriele morților sunt transportate cu camioanele armatei către cimitire. Imagini șocante / VIDEO © a1.ro

Italia trece prin momente dramatice, din cauza epidemiei de coronavirus. Numărul de decese continuă să crească de la o zi la alta, iar cimitirele din țară pur și simplu nu mai au loc pentru victimele înfiorătoarei pandemii. S-a ajuns în punctul în care sicriele morților sunt duse către cimitire de către camioanele armatei.

În Bergamo, una dintre cele mai afectate regiuni din Italia, cimitirele sunt arhipline. Nu mai sunt locuri pentru cei răpuși de COVID-19, așa că sicriele trebuie să fie transportate către locurile de veci din alte orașe. Imagini șocante au surprins camioanele armatei care au primit această îndatorire dureroasă.

‼️🦠Camion dell’esercito portano via da Bergamo le salme per la cremazione

Posted by Cosmopolismedia on Wednesday, March 18, 2020

În Italia, au murit aproape 400 de persoane în ultimele 24 de ore, numărul total al deceselor din Peninsulă ajungând să se apropie de bilanțul din China, țara unde a izbucnit epidemia. Regiunile nordice sunt cele mai afectate, în special Lombardia, acolo unde sunt înregistrate nu mai puțin de 4.300 de cazuri.

De ce se moare pe capete în Italia

Potrivit unui studiu, există o explicație pentru bilanțul de aproape 3.000 de morți, până în acest moment, din Italia. 99% dintre cei care au murit din cauza virusului COVID-19 au avut alte boli, iar media vârstei victimelor este de 75 de ani. 

Experții au atribuit bilanțul negru din Italia, a doua cea mai afectată țară după China, și longevității locuitorilor săi. Peninsula are o populație bătrână, categoria demografică pentru care infecția cu noul coronavirus poate fi fatală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro