În plină pandemie de coronavirus a apărut o minune! Coroana de spini a Mântuitorului Iisus Hristos a înflorit

În plină pandemie de coronavirus a apărut o minune! Corona de spini a Mântuitorului Iisus Hristos a înflorit © antena3

În Italia, una dintre cele mai afectate țări de coronavirus, se arată o minune! Un semn de speranță a apărut chiar într-o biserică din orașul Ponza. 

Este plină pandemie de coronavirus în aceste momente în întreaga lume și fiecare se roagă că această situație să treacă cât mai repede și oamenii să se poată bucura în continuare de libertate și liniște, de familie, de prieteni și de oamenii dragi. 

În Italia, una dintre cele mai afectate țări din contextul pandemiei de coronavirus, a apărut o minute care prezintă un semn de speranță că situația virusului poate va dispărea cât mai rapid. 

Coroana de spini aflată la picioarele Mântuitorului Iisus Hristos de pe un crucifix dintr-o biseră din orașul Ponza, a înflorit!

Pe creanga uscată a acesteia au apărut flori de culoare roz, iar frunzele au înverzit, preoții spunând câ acest lucru arată că situația urmează să se îmbunătățească.

Coroana de spini a fost așezată în loc, în urmă cu un an, chiar în perioada Crăciunului. 

În ultimele 24 de ore, în Italia, au fost înregistrate 681 de decese, cel mai mic număr înregistrat în ultimele 9 zile. În total, în Italia au fost raportate 124.632 de cazuri de infectare cu COVID-19 şi 15.362 de decese.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro