În plină pandemie, un preot vinde „setul de protecție anti-ciumă”. Ce conține și cât costă

În plină pandemie, un preot vinde „setul de protecție anti-ciumă”. Ce conține și cât costă © Pixabay

Un tămăduitor este acuzat că profită de pe urma anxietății oamenilor, generată de pandemia de coronavirus, punând la vânzare un așa zis „set de protecție anti-ciumă”, pe care îl vinde pentru suma de 91 de lire sterline pe bucată.

Părintele Climate Wiseman, liderul Bisericii Kingdom din Camberwell, le promite credincioșilor că o sticluță de ulei și un fir de ață roșie îi va proteja de infecția cu COVID-19, scrie Mirror. 

Ce conține uleiul miraculos

Într-o postare de pe blogul lui, Wiseman spune că „miraculoasa” lui creație, realizată cu lemn de cedru, isop și stacojiu „se poate comporta ca o barieră invisibilă în fața puterilor întunericului”.

Wiseman a scris: „Prin credință veți fi salvați de pandemia de coronavirus, acoperindu-vă cu uleiul divin pentru protecție în fața ciumei și purtând ața roșie pe trupurile voastre. De aceea vreau să vă încurajez, dacă nu ați făcut-o deja, să cumpărați setul nostru de protecție anti-ciumă astăzi!”

Preotul mai precizează că remediul a fost inspirat de un pasaj din capitolul 14 al Vechiului Testament al Cărții lui Leviticus.

Setul de protecție, așa cum îl numește Wiseman, costa inițial 91 de lire sterline, însă linkul care îi trimitea pe credincioși în magazinul online a fost dezactivat, odată valul de critici pe care Wiseman l-a primit pentru inițiativa lui.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro