Panică în Franța! Catedrala Notre-Dame arde din temelii. FOTO

+6 click pentru
galerie

Panică în Franța! Catedrala Notre-Dame arde din temelii. FOTO © captură video

Un incendiu de proporții a izbucnit în urmă cu câteva minute, la Catedrala Notre-Dame din Paris! Una dintre cele mai importante atracții turistice din Franța arde din temelii, iar oamenii nu știu cum să reacționeze. 

Catedrala Notre-Dame arde din temelii! Pe contul lui de Facebook, Virgil Mănescu a filmat întreaga scenă și le-a povestit oamenilor ce anume se întâmplă, în aceste momente, în Paris.

„Arde Catedrala Notre-Dame, una dintre catedralele vechi ale Parisului. De 15 min e un incendiu destul de puternic, circulația a fost restricționată pe marile bulevarde din oraș, toate bulevardele adiacente sunt închise, unul dintre monumentele celebre ale Parisului arde din temelii, de la altar spre partea din față. Suntem plini de cenușă la mai puțin de 200 de metri” a spus Virgil Mănescu, în clipul video pe care l-a postat pe contul lui de Facebook. 

În imagini se vede clar cum Catedrala Notre-Dame este cuprinsă de flăcări, oamenii sunt îngroziți, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, dar și pompierii, care se luptă cu flăcările uriașe. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro