Incendiu devastator la o fabrică. Bilanţul morţilor a trecut de 40

Incendiu devastator la o fabrică. Bilanţul morţilor a trecut de 40 © Twitter

Scene de groază la o fabrică. În urma unui incendiu puternic, cel puţin 43 de persoane au murit. Pe lângă aceştia, mai sunt şi alte victime care au suferit răni grave.

Tragedia a avut loc duminică în India. Incendiul s-a produs într-o fabrică în capitala acestei ţări, în New Delhi.

O mare parte din cei decedaţi erau muncitori ai fabricii, care dormeau la diferite niveluri. Potrivit şefului poliţiei din New Delhi, MS Randhawa, clădirea avea patru etaje.

Şaisprezece persoane au suferit arsuri şi au inhalat fumul gros. Acestea au fost transportate de urgenţă în spitalele indiene. 

Pe lângă muncitori, doi pompieri şi doi poliţişti au fost afectaţi de incendiu şi au fost duşi la spital.

''Peste 60 de persoane au fost scoase afară, 43 dintre ele au murit mai ales din cauza inhalării de fum toxic. Exista o mare cantitate de material plastic inflamabil şi hârtie în fabrică şi de aceea s-a produs mult fum toxic. Doi poliţişti şi doi pompieri au fost şi ei afectaţi şi se află în spital'', a declarat Randhawa, conform ndtv.com.

Potrivit spuselor ministrului indian pentru dezvoltare urbană, Hardeep Puri, a declarat că dintre victime, majoritatea proveneau din Uttar Pradesh şi Bihar. Acesta a mers şi el la faţa locului.

Incendiu într-un hotel din India

Nu este singurul caz de acest tip din India. Incendiile sunt destul de frecvente, din cauză că nu sunt respectate standardele de siguranţă.

Un alt incendiu devastator a avut loc în India. Dezastrul s-a produs tot în New Delhi, într-un hotel, în luna februarie. În urma acestuia, 17 persoane au murit.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro