Incident şocant la metrou. Femeie bătută cu bestialitate de un tânăr, pentru a-i fura geanta

+3 click pentru
galerie

Incident şocant la metrou. Femeie bătută cu bestialitate de un tânăr, pentru a-i fura geanta © Captură

Incident şocant la metrou. O femeie a fost lovită de un bărbat care i-a furat geanta. Imaginile teribile au fost surprinse de camerele de supraveghere de la metrou.

Totul s-a petrecut chiar în ultima zi a lunii ianurie, la staţia de metrou Navas din Barcelona. Aici, aşa cum se poate vedea şi în imagini, femeia voia să intre la metrou, moment în care un tânăr apare în spatele ei. Într-o fracţiune de secundă, acesta i-a smuls geanta de pe umăr.

Pentru că femeia s-a împotrivit şi nu a vrut să-i dea drumul, din cauză că hoţul trăgea cu putere, aceasta a căzut la pământ. Acolo lucrurile au degenerat, pentru că femeia a continuat să-şi apere bunul, în timp ce hoţul trăgea de geantă.

Pentru a putea pleca cu geanta furată, bărbatul a lovit-o foarte puternic la faţă. Potrivit presei din străinătate, femeia se află în afara oricărui pericol. Incidentul a avut loc pe 31 ianuarie, însă imaginile au fost făcute publice abia acum.

Oamenii legii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere de la metrou şi au deschis o anchetă, urmând să-i dea de urmă cât mai repede hoţului.

Incidente şocante şi la metroul bucureştean

Două incidente şocante au avut loc în luna ianuarie şi la metroul bucureştean. La staţia Piaţa Iancului a fost înjunghiat un bărbat, în timp ce cu doar câteva zile mai devreme, la staţia Păcii, un alt bărbat a vrut să-şi pună capăt zilelor. Bărbatul a fost rănit grav în urma gestului oribil pe care voia să-l comită.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro