Incredibil, dar adevărat! Cât plătește statul o prostituată româncă, lăsată fără muncă de pandemie. E vorba de mii de euro

Incredibil, dar adevărat! Cât plătește statul o prostituată româncă, lăsată fără muncă de pandemie. E vorba de mii de euro © Profimedia

Situație incredibilă pentru o prostituată româncă din Germania. Lăsată fără job din cauza pandemiei de coronavirus, Antonia a început să primească ajutor de la statul german, iar suma este una la care mulți dintre noi doar visăm.

Antonia, o prostituată care opera într-un bordel din Stuttgart, Germania, a fost lăsată fără ocupație după ce pandemia de coronavirus a închis toate „casele de plăcere” la jumătatea lunii martie. Aceasta le-a povestit jurnaliștilor locali că a apelat, ca orice alt șomer, la ajutorul de urgență.

Ce sumă a primit Antonia din partea statului german

Timp de trei luni, Antonia a beneficiat de o sumă de 4.500 de euro din partea autorităților din Germania, conform focus.de. Este chiar mai mult decât suma pe care o făcea înainte de criză, respectiv 3.000 de euro pe lună.

Banii îi folosea, în mare parte, pentru a-și ajuta familia din România, pentru care trimitea lunar aproximativ 1.000 de euro.

Nu a fost dintotdeauna prostituată. Înainte de a se apuca de cea mai veche meserie a lumii, femeia a lucrat drept bucătăreasă timp de cinci ani, la noi în țară. Pe urmă s-a mutat în Germania.

Pandemia de coronavirus a lovit puternic și în industria plăcerii. Numeroase prostituate au rămas fără ocupație din cauza restricțiilor de circulație care au închis oamenii în casele lor, fără posibilitatea de a primi vizite.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro