A înviat chiar înainte să fie înmormântat! Copilul i-a cerut tatălui său un pahar cu apă. Ireal ce a urmat

A înviat chiar înainte să fie înmormântat! Copilul i-a cerut tatălui său un pahar cu apă. Ireal ce a urmat © captura video

Un băiețel, în vârstă de șase ani din Brazilia, și-a băgat familia în sperieți după ce s-a ridicat din propriul coșciug și a cerut un pahar de apă.

Copilul fusese declarat mort de medici, după ce a suferit complicații în urma unei pneumonii. După ce i s-a pronunțat decesul, trupul neînsuflețit al lui Kevin Santos a fost înmânat părinților într-o pungă de plastic, scrie Daily Mail. 

Răpuși de durere, oamenii au pregătit cele necesare înmormântării, însă au avut parte de un adevărat șoc la preveghi. În timp ce toată lumea se afla în jurul coșciugului, băiețelul a înviat i-a cerut tatălui său un pahar cu apă. Toată lumea a crezut că are de-aface cu un miracol, însă băiețelul s-a așezat din nou în coșciug și nu a mai respirat.

Tatăl băiețelului l-a dus imediat la spital, însă medicii au confirmat din nou decesul. Bărbatul este convins că a fost vorba de un malpraxis și a depus o plângere la poliție. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro