Înregistrări cutremurătoare, din cabina avionului Ethiopian Airlines care s-a prăbușit. Ce probleme a semnalat pilotul

Înregistrări cutremurătoare, din cabina avionului Ethiopian Airlines care s-a prăbușit. Ce probleme a semnalat pilotul © Pixabay

Continuă să iasă la suprafață detalii tulburătoare despre avionul Ethiopian Airlines, care s-a prăbușit în urmă cu câteva zile. Înregistrările din cabina pilotului arată că acesta a raportat probleme cu menținerea controlului.

Totul vine pe fondul vocilor care susțin că de vină pentru catastrofă ar fi fost aeronava, de tip Boeing 737 Max 8.

Potrivit The Guardian, pilotul le-a raportat controlorilor de trafic aerian că are probleme cu menținerea controlului. Nicio altă eroare nu a fost raportată, cum ar fi stoluri de păsări sau vreme rea.

Înregistrarea adâncește problemele pentru aeronava Boeing 737 Max 8, care a fost deja retrasă din flotele mai multor țări, după ce două avioane din acest model s-au prăbușit în decursul a doar șase luni.

Avionul Ethiopian Airlines s-a prăbușit. Toți oamenii de la bord au murit

Zborul 302, al companiei Ethiopian Airlines, s-a prăbușit la scurt timp după decolare. La bord se aflau 157 de oameni, care au murit pe loc în urma accidentului.

În octombrie 2018, un avion al companiei Lion Air, tot modelul Boeing 737 Max 8, s-a prăbușit, cu 189 de persoane la bord.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro