Jared Leto, uluit după 12 zile în deșert fără acces la tehnologie. „M-am întors într-o lume complet diferită”

Jared Leto, uluit după 12 zile în deșert fără acces la tehnologie. „M-am întors într-o lume complet diferită” © instagram

Actorul Jared Leto a avut parte de o experiență unică ce i-a schimbat toate perspectivele vieții. Bărbatul a fost timp de 12 zile în deșert, iar acest lucru l-a făcut să realizeze că într-o lume total diferită.

Actorul american Jared Leto a avut parte de experienții vieții sale. Timp de 12 zile, aceasta a fost în deșert unde a trăit cea mai interesantă perioadă din viața sa. Întors înapoi în țara, bărbatul mărturistește că parcă trăiește în lumi diferite și ce se întâmplă de fapt în zilele noastre este total diferit de ceea ce este în deșert, în pustiu.

”Wow. Acum 12 zile am început o meditație tăcută în deșert. Eram total izolat. Fără telefon, fără comunicare etc. Nu aveam idee ce se întâmplă în afară”, a spus el pe Twitter.

Actorul spune că lumea în care s-a întors este complet diferită, iar experiența din deșert a reușit să-l schimbe pentru totdeauna. 

”M-am întors într-o lume complet diferită. Una care a fost schimbarea pentru totdeauna. Suflarea minții - să spun cel mai puțin. Primesc mesaje de la prieteni și familie de pe tot globul”, a mai menționat el după ce a avut partea de experința vieții sale.

Jered Leto se numără printre actorii care au scăpat de noul coronavirus, însă Idris Elba și Kristofer Hivju se numără printre vedetele care au anunțat că au fost depistate cu COVID-19.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro