Jennifer Lopez a împlinit, astăzi, 50 de ani! Se prezintă într-o formă de zile mari

+4 click pentru
galerie

Jennifer Lopez a împlinit, astăzi, 50 de ani! Se prezintă într-o formă de zile mari

Starul internaţional Jennifer Lopez a împlinit, astăzi, frumoasa vârstă de 50 de ani! În cazul artistei de origine portoricană, născute în cartierul Bronx (New York, Statele Unite ale Americii), vârsta reprezintă doar o cifră. Nu arată şi nu se simte ca la 50 de ani! Continuă să încingă atmosfera în concerte şi se prezintă într-o formă de invidiat.

J Lo s-a evidenţiat pentru prima dată la 17 ani, când a câştigat un concurs de dansuri la care au participat peste 2000 de participante. Aşa şi-a făcut intrarea în lumea filmului de la Hollywood. A fost doar începutul unei cariere de excepţie. A jucat în zeci de filme şi seriale, însă tot muzica rămâne pe primul loc în topul în topul preferinţelor sale.  

Are sute de nominalizări la importante premii şi distincţii din SUA şi din lume, din care a câştigat 3 premii American Music Awards, un BET Award şi şase Billboard Music Award. În anul 2012, publicaţia "Forbes" a plasat-o pe locul 38 în topul "Celor mai puternice femei din lume".

Relaţii tumultoase pentru J Lo !

Jennifer Lopez a avut trei mariaje: primul cu Ojani Noa (22 februarie 1997 - 1 ianuarie 1998); al doilea cu Cris Judd, un dansator din trupa sa (29 septembrie 2001 - 26 ianuarie 2003); în 2004 s-a căsătorit cu interpretul Marc Anthony, cu care are gemeni, un băiat - Maximilian David şi o fată - Emme Maribel, născuţi la 22 februarie 2008. În 2011, cei doi au anunţat divorţul, care s-a pronunţat în iunie 2014. În martie 2019, s-a logodit cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez.

M.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro