Jimmy Carter, internat la spital. Fostul preşedinte american va suferi o operaţie dificilă

Jimmy Carter, internat la spital. Fostul preşedinte american va suferi o operaţie dificilă © Sursă Facebook

Jimmy Carter a fost internat luni la spital. Fostul preşedinte american urmează să treacă astăzi printr-o operaţie complicată.

Potrivit spuselor purtătorului de cuvânt al fundaţiei care îi poartă numele, Jimmy Carter va suferi o intervenţie medicală pentru a reduce presiunea asupra creierului. Această operaţie vine în urma unei sângerări rezultată din căzăturile sale recente, relatează Insider.

„Preşedintele Carter se odihneşte confortabil şi soţia sa Rosalynn este cu el”, au declarat reprezentanţii fundaţiei Jimmy Carter. 

Jimmy Carter a suferit trei căzături în timpul acestui an. Fostul preşedinte american, în vârstă de 95 de ani, a căzut recent la reşedinţa sa din Plains Georgia. În urma acesteia, a suferit o fractură de bazin.

Jimmy Carter este al 39-lea președinte al Statelor Unite ale Americii. În anul 2015 a primit o veste cumplită, fiind diagnosticat cu cancer la ficat. Din fericire, Carter a reuşit să învingă boala. 

Cazul său nu este singurul din familie. Tătăl, fratele şi cele două surori ale lui Carter au suferit toţi de cancer la pancreas, însă aceştia nu au fost la fel de norocoşi şi au murit.

Nepotul său a murit în somn la doar 28 de ani

Fostul preşedinte a mai trecut printr-o suferinţă cumplită, când nepotul său de doar 28 de ani a murit în somn.

Tânărul susţinea că nu se simte prea bine şi că are nevoie de puţină odihnă. Câteva ore mai târziu, acesta a fost găsit fără suflare de mama sa, care intenţiona să-l trezească. 

Jimmy Carter s-a născut la data de 1 octombrie 1924. În cariera sa, acesta s-a afirmat ca politician și autor de cărți american. A fost laureat al Premiului Nobel pentru Pace în anul 2002.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro