Jucător celebru de tenis, bătut crunt de iubita mai în vârstă cu 13 ani. A ajuns în stare gravă la spital

Jucător celebru de tenis, bătut crunt de iubita mai în vârstă cu 13 ani. A ajuns în stare gravă la spital © Facebook

Un cunoscut jucător de tenis a fost bătut crunt de propria iubită, o femeie mai în vârstă de 13 ani decât el. Acesta a ajuns în stare destul de gravă, la un spital din Marea Britanie.

Scandalul s-a defășurat în casa iubitei și s-a încheiat cu sânge, fiind nevoie de intervenția mai multor echipaje de poliție pentru a-i liniști. Lewis Burton, în vârstă de 27 de ani, a fost transportat de urgență la spital, în timp ce iubita bătăușă a fost dusă la secția de poliție, fiind ulterior eliberată pe cauțiune.

Iubita tenismenului este Caroline Flack, o cunoscută vedetă de televiziune din Anglia, și a fost acuzată de agresiune după ce și-a bătut iubitul, scrie Daily Star. Nu se știe exact de la ce a pornit scandalul. "Am fost apelați dimineață și ne-am prezentat imediat la fața locului. Bărbatul prezenta mai multe răni pe corp și a avut nevoie de asistență medicală.", a declarat un polițist, conform sursei citate. 

Povestea lor de iubirea a început cu stângul. Caroline, vedeta de televiziune, a fost logodită cu Andrew Brady, o altă vedetă de televiziune din Anglia. A renunțat la relația cu el pentru a se cupla cu tenismenul Lewis Burton. Pe de altă parte, fosta iubită a tenismenului, Lauren Rose, l-a acuzat pe acesta că s-a cuplat cu Caroline Flack pentru a devenit și mai cunoscut. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro