Femeia care a încercat să se vindece de cancer cu o dietă vegană a murit! Renunţase la tratamentul medicilor

Femeia care a încercat să se vindece de cancer cu o dietă vegană a murit! Renunţase la tratamentul medicilor © Facebook

Katie Britton-Jordan, femeia care a decis să renunţe la tratamentul medicilor împtriva cancerului şi să se trateze cu o dietă vegană, a murit. 

Katie Britton-Jordan a fost diagnosticată cu cancer mama triplu negativ în anul 2016. Medicii i-au recomandat  o masectomie combinată cu chimioterapie și radioterapie pentru a combate boala, dar ea a refuzat şi a preferat să se trateze prin metode alternative, mai exact, o dietă vegană.

"Mă simt în formă și sunt capabilă să lucrez și să am grijă de fiica mea. Dieta mea, care include fructe și legume crude, a ajutat foarte mult. Dacă aș fi ales chimioterapia, acum aș fi fost la pat. Am prieteni care au făcut chimioterapie și au fost afectați pe viață. Este oribil. Îți otrăvești corpul. În opinia mea, sunt multe alte opțiuni care sunt mai bune decât otrăvirea propriului corp", spunea ea în urmă cu doi ani.

Zilele trecute, soţul lui Katie Britton-Jordan a anunţat moartea acesteia pe reţelele de socializare.

"Am aflat în 35 de ani de tratare a oamenilor care suferă de cancer că poți combina un stil de viață activ, dieta sănătoasă și tratamentele neconvenționale pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții, pentru a reduce efectele negative ale chimioterapiei și radioterapiei. Însă tratamentele convenționale sunt foarte importante. Dacă nu acționezi la timp, șansele de a vindeca boala scad", a transmis un medic. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro