Lansare MacBook Air 2020. Cum arată cel mai nou gadget de la Apple

Lansare MacBook Air 2020. Cum arata cel mai nou gadget de la Apple © gadgets.ndtv

Apple continuă lansările chiar și în perioada pandemiei de coronavirus și vine acum cu o nouă generație de ultraportabile.

Gigantul Apple și-a lansat fără vreun eveniment oficial noul MacBook Air 2020. De data aceasta, noul MacBook Air vine cu noi procesoare, o nouă tastatură, care să nu mai facă probleme ca cea dinainte și cu alte câteva artificii. Dar, atenție, și cu un cu preț mai accesibil. Două sute de dolari fac diferența dintre noul MacBook Air și cel lansat la sfârșitul anului 2018. Noul gadget poate fi acum achiziționat la doar 999 de dolari.

Încă un plus pentru noul MacBook Air este cel legat de memorie. Cu noua lansare, cei care vor achiziționa un astfel de gatget se pot bucura de 256GB de spațiu, comparativ cu 128 GB de spațiu cât are modelul lansat în 2018. Aceasta poate ajunge până la 2TB, contra a 800 de dolari.

De asemenea, noul model se bucură și de microfoane și de boxe mult mai bune, iar performanța hardware a fost și ea dublată. Tot ca o noutate este și modulul grafic Iris care acum este mult mai performant decât cel din generația trecută.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro